Tanfolyam ajánló

Az agytrénerkészülékek sokoldalúan használható eszközök, többféle módon képesek hatni. Csak úgy mint az agyműködés, az agytrénerek hatása is nagyon összetett. Minden eszköz esetén az elért eredmény nagy mértékben függ a használójának a szakértelmétől. Az agytrénerek terápiás használatának mélyebb szinten való megértése, és a problémák megoldásának ismerete szükséges ahhoz, hogy mások számára segítséget tudjunk nyújtani.

Ha többet akar megtudni az agytréner készülékek használatáról, ha másoknak is segítene a problémáik megoldásában, akkor ajánlom a tanfolyamainkat!

Szűrés
Programok száma
20 - 24
Szabad programhelyek
5 - 8
CES funkció
Tápegység
CES fülcsipesz
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Videók

Újdonságok


DAVID Alert agytréner készülék ADD/ADHD kezelésére
A DAVID Alert agytréner készülék segít az ADD/ADHD tünetekkel együtt élőknek csökkenteni a problémákon, lecsendesíti a hiperaktivitást, segíti az ellazulást, javítja a hangulatot és a logikus gondolkodást.
Az Alert programjai Michael Joyce (Personal Resource Strategies) és David Siever (Mind Alive Inc.) több mint 20 éves kutatási együttműködésének eredménye. Michael Joys az összesen 204 gyereket magába foglaló eredményeit kétszer publikálta a Journal of Neurotherapy folyóira... 
199 000 Ft
Oasis Pro CES készülék
Az Oasis Pro javítja a hangulatot, mélyíti az alvást, csökkenti a stresszt és javítja a mentális éleséget. Az Oasis Pro egy innovatív, kiváló minőségű Cranio-Electro stimulációs (CES) eszköz.
Az eszközt nem tartjuk raktáron, megrendelésre szállítjuk.


 
169 600 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés