Tanfolyam ajánló

Az agytrénerkészülékek sokoldalúan használható eszközök, többféle módon képesek hatni. Csak úgy mint az agyműködés, az agytrénerek hatása is nagyon összetett. Minden eszköz esetén az elért eredmény nagy mértékben függ a használójának a szakértelmétől. Az agytrénerek terápiás használatának mélyebb szinten való megértése, és a problémák megoldásának ismerete szükséges ahhoz, hogy mások számára segítséget tudjunk nyújtani.

Ha többet akar megtudni az agytréner készülékek használatáról, ha másoknak is segítene a problémáik megoldásában, akkor ajánlom a tanfolyamainkat!

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Videók

Termék részletek


Oasis Pro CES készülék

ÚJ
Oasis Pro CES készülék
 • Oasis Pro CES készülék
272 000 Ft
Az Oasis Pro javítja a hangulatot, mélyíti az alvást, csökkenti a stresszt és javítja a mentális éleséget. Az Oasis Pro egy innovatív, kiváló minőségű Cranio-Electro stimulációs (CES) eszköz.
Az eszközt nem tartjuk raktáron, megrendelésre szállítjuk.


 • Cranio-Electro stimulációt (CES) a Szovjetunióban az 1940-es években fejlesztették ki álmatlanság kezelésére és azóta használják az emberek milliói a világ minden tájáról.
  Az eddig elvégzett több mint 200 tanulmány kimutatta, hogy a CES növeli a nyugtató típusú neurotranszmitterek mennyiségét az agyban, azaz a szerotonint és endorfint. A klinikai kutatások az elmúlt 50 évben azt mutatják, hogy a CES megnyugtatja az elmét, növeli pihenést, segíti az alvást, javítja a szellemi frissességet és a mentális képességeket általában.
  A CES különösen hasznos az olyan helyzetekben, ahol nagyobb nyugalomra van szükség, mintha a fogorvos, vizsgák vagy a gyors ütemű munkavégzés.
  A CES testi szinten is csökkenti a feszültséget.

  Az Oasis Pro készüléket a következő tartozékokkal szállítjuk:
  • Stimulus kábel, fülcsipeszes érintkezők
  • Hordtáska
  • 9 V-os alkáli elem
  • Átfogó Használati utasítás

  Ez a termék 9V-os elemről vagy akkumulátorról működik csak. (AC adapter nem szükséges)

  Hogy működik a CES?
  Az agytörzsi idegsejtek elektromos és kémiai aktivitásának megváltoztatásával a CES bizonyos neurológiai rendszerek aktivitását növeli és másokat csökkenti.
  Ezt a neurológiai "finomhangolást" nevezik neuromodulációnak és egy bizonyos elektromos aktivitás mintázat megjelenésekor, amit alfa állapotnak hívnak és EEG méréssel jól beazonosítható, fejti ki hatását.
  Ilyen alfa ritmus kíséri a nyugalom érzését, a pihenést és a fokozott mentális fókuszt.
  A neurológiai mechanizmusok, amelyek során az alfa állapot jelenik meg, csökkentik a stresszt-hatásokat, csökkentik a nyugtalanságot, stabilizálják a hangulatot és szabályozzák a fájdalom érzetet.
  Ezeket a hatásokat elő lehet idézni akár egy kezelés után, és az ismételt kezelésekkel kimutatható, hogy növeli a hatások relatív erősségét és időtartamát.
  Egyes esetekben a hatások már stabilak és állandók, ami arra utal, hogy az elektromos és kémiai változások által kiváltott hatás tartósan visszahangolja
  a normális működést.
  A CES az egész világon elterjedt módszer, az USA-ban az FDA által elismert és engedélyezett Class II kategóriás orvosi eszköz. Az amerikai felmérések szerint több mint 100000 felhasználóból egy esetben sem volt kimutatható negatív hatás vagy sérülés.
 • Programok száma
  24
  Szabad programhelyek
  8
  Programozható
  Igen
  Fény és hang
  Nincs
  CES funkció
  Igen
  Tápegység
  Nincs
  CES fülcsipesz
  Igen
  Lágy ki/be kapcsolás
  Igen
  Hordozó táska
  Igen
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés