Agytréner DAVID Delight AVS készülékVáltoztassa meg az életét a DAVID Delight Pro, DAVID Delight Plus és SomatoRelax Agytréner Fotel segítségével!

Fedezze fel, hogyan segíthetnek ezek a forradalmi eszközök a stressz csökkentésében, a demencia megelőzésében és a tanulási nehézségek leküzdésében. Egy helyen minden, amire szüksége lehet!

 

DAVDi Delight

 


Miért a DAVID Készülékek és a SomatoRelax Agytréner Fotel?

A modern élet számos kihívással jár: stressz, túlterheltség, alváshiány és még sok más. A DAVID készülékek és a SomatoRelax Agytréner Fotel kombinációja az Ön személyre szabott megoldása lehet. Olyan eszközök, amelyek tudományosan alátámasztott módszerekkel segítenek az Ön mentális és fizikai egészségének megőrzésében és fejlesztésében.

Audio-Vizuális Stimuláció (AVS)

Az AVS, vagyis az audio-vizuális stimuláció, egy forradalmian új technika, amely segít az agyhullámok szabályozásában. Ezáltal lehetővé válik a stressz csökkentése, a koncentrációs képesség javítása, sőt, az alvás minőségének növelése is. Ezen kívül, az AVS segíthet a tanulási folyamatok optimalizálásában és a memória javításában.

Rezgés Alapú Agyhullám Moduláció

A SomatoRelax Agytréner Fotel egy különleges funkcióval is rendelkezik: rezgés alapú agyhullám modulációval. A rezgésterápia nem csak a fizikai feszültségek oldásában lehet segítségünkre, de az agyunkra gyakorolt hatásai is lenyűgözőek. Kutatások szerint a rezgés alapú stimuláció segíthet az agyi funkciók, például a figyelem és a memória javításában, és még a stressz csökkentésében is.

Tehát, ha egy olyan komplex megoldást keres, amely nem csak az agy, hanem az egész test szintjén képes javítani az életminőségén, akkor a DAVID készülékek és a SomatoRelax Agytréner Fotel a tökéletes választás az Ön számára.

 

 

Több infót kérek!

 


A Készülékek Jellemzői

DAVID Delight Plus

A DAVID Delight Plus azok számára készült, akik többet szeretnének kihozni az életükből a teljesítményük növelésével. A programok között a stressz csökkentést és alvástámogatást csakúgy megtaláljuk mint a tanulási képességek növelését vagy a figyelemhiány csökkentését. Extra funkciókkal és beállítási lehetőségekkel rendelkezik, így még személyre szabottabb élményt biztosít.

DELIGHT Plus agytréner

DAVID Delight Pro

A DAVID Delight Pro nem csak egy átlagos relaxációs készülék. Ez egy komplex agytréning eszköz, amely segít a stressz leküzdésében, a koncentráció fokozásában és még sok másban. Egészen különleges egyedi módon ötvözték a hang, fény és elektromos ipulzusok hatásait. 35 előre beállított programmal rendelkezik, amelyeket szakértők fejlesztettek ki a leghatékonyabb eredmények érdekében.

DAVID Delight Pro

SomatoRelax Agytréner Fotel

A SomatoRelax Agytréner Fotel önállóan is használható rezgés alapú tréningre, de a DAVID készülékek tökéletes kiegészítője is egyben. Egyedülálló módon kombinálja a kényelmet és a tudományt, hogy a relaxációs és agytréning élmény új szintre emelkedjen. Több infó...

 

SomatoRelax rezgő agytréner fotel

 

Rendeljen most!

 

 


Felhasználói Vélemények és Bizonyítékok

"A DAVID Delight Pro használata után észrevehetően javult az alvásminőségem és csökkent a napi stressz szintem, amit az okosórám is visszaigazolt. Az AVS technológia valóban működik, és már alig várom, hogy kipróbáljam a SomatoRelax Agytréner Fotel rezgésterápiás funkcióit is!"
— Laura, 40 éves

"Amióta a DAVID Delight Plus-t és a SomatoRelax Agytréner Fotel-t használom, sokkal könnyebben tudok koncentrálni a munkámban és a tanulásban is. A rezgés alapú agyhullám moduláció különösen hatékonynak bizonyult számomra."
— Tamás, 28 éves

"Időskorú szüleimnek vettem a DAVID készülékeket és a SomatoRelax Agytréner Fotel-t, és az eredmények meggyőzőek. Anyukám már sokkal nyugodtabb, és apukám alvásai is javult. Az Alzheimer programok napi használatával javult az életminőségük"
— Zsuzsanna, 35 éves

"Sportolóként a mentális fókusz és a fizikai regeneráció kulcsfontosságú számomra. A DAVID készüléke ebben nyújtottak számomra áttörést. Nem csak az edzések, de az életem minősége is javult."
— András, 24 éves

 

 


Gyakran Ismételt Kérdések (FAQ)

Mennyire biztonságosak ezek a készülékek?

A DAVID készülékek és a SomatoRelax Agytréner Fotel teljesen biztonságosak, és nincsenek ismert mellékhatásaik. A termékek a gyártó által laboratóriumi tesztekkel bevizsgáltak.

Milyen gyorsan láthatóak az eredmények?

Az eredmények általában már néhány használat után észrevehetők, de ez egyéntől függő. A legjobb eredmények érdekében ajánlott az eszközöket rendszeresen használni. A tréning 6 hetes ciklusokból áll. Lehetőség van felmérés alapú tréningterv késíztésére is.

Hogyan működik az Audio-Vizuális Stimuláció (AVS)?

Az AVS technológia segítségével az agyhullámok frekvenciája szinkronizálható a készülék által generált hang- és fényimpulzusokkal. Ezáltal hatékonyan befolyásolhatók az agyi folyamatok, például a stressz, alvásminőség vagy a koncentráció.

Milyen beállításokat tudok változtatni a DAVID készülékeken?

A DAVID készülékek számos előre beállított programmal rendelkeznek aktiválás, tanulás, alvás, meditáció, és hangulatjavítás témában de lehetőség van saját beállítások létrehozására is. Így maximálisan személyre szabható az élmény.

Hogyan használjam a SomatoRelax Agytréner Fotel rezgés alapú modulációját?

A fotel programjai közül választhatók különböző rezgési minták és intenzitások. A rezgésterápia összeköthető a DAVID készülékekkel is, így együttesen még hatékonyabb az agytréning.

Milyen hosszú a garancia?

A DAVID készülékek és a SomatoRelax Agytréner Fotel 2 éves garanciával rendelkeznek, így biztos lehet benne, hogy hosszú távon is megbízhatóak. A garanciális időszak letelte után ia Magyarországi szervízt működtetünk a készülékek támogatására.

Szükséges-e szakértői segítség az eszközök használatához?

Bár a készülékek professzionális agytréninget tesznek lehetővé, felhasználóbarát interfésszel rendelkeznek. Emellett részletes használati útmutatót is biztosítunk, és szükség esetén szakértői támogatás is igényelhető. Az Agytréner szakemberek közreműködésével az integrált Felmérési Rendszerben lehetőség van szamélyre szabott tréningprogramsor kialakítására és professziomális támoggatásra 6 hetes intervallumban. 

 

Jelentkezem a felmérésre

Milyen korosztálynak ajánlottak a termékek?

A DAVID készülékek és a SomatoRelax Agytréner Fotel az iskolás korú gyerekektől az idősekig egyaránt ajánlott. Azonban 18 év alattiak csak szülői felügyelettel használják az eszközöket.

 

További infó - Tudástár

 

 


Ne maradjon le erről az egyedülálló lehetőségről! Rendelje meg most a DAVID készülékeket és a SomatoRelax Agytréner Fotel-t, és változtassa meg az életét!

 

Rendeljen most és változtassa meg az életét!

 


Kapcsolat és További Információ

Ha további kérdései vannak keressen bizalommal

Szalóki László
AVE Neurotréner, Kognitív kutató
MindAlive Magyar Képviselet

Tel: 06309963185
e-mail: lszaloki@bioptima.hu