Tanfolyam ajánló

Az agytrénerkészülékek sokoldalúan használható eszközök, többféle módon képesek hatni. Csak úgy mint az agyműködés, az agytrénerek hatása is nagyon összetett. Minden eszköz esetén az elért eredmény nagy mértékben függ a használójának a szakértelmétől. Az agytrénerek terápiás használatának mélyebb szinten való megértése, és a problémák megoldásának ismerete szükséges ahhoz, hogy mások számára segítséget tudjunk nyújtani.

Ha többet akar megtudni az agytréner készülékek használatáról, ha másoknak is segítene a problémáik megoldásában, akkor ajánlom a tanfolyamainkat!

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Videók

Tanfolyam

Az agytrénerkészülékek sokoldalúan használható eszközök, többféle módon képesek hatni. Csak úgy mint az agyműködés, az agytrénerek hatása is nagyon összetett. Minden eszköz esetén az elért eredmény nagy mértékben függ a használójának a szakértelmétől. Az agytrénerek használatának mélyebb szinten való megértése és az kedvező hatások ismerete szükséges ahhoz, hogy mások számára segítséget tudjunk nyújtani.

Ha többet akar megtudni az agytréner készülékek használatáról, esetleg másoknak is segítene a problémáik megoldásában, akkor ajánlom a következő tanfolyamokat:

 

Felhasználói tanfolyam (1 nap)

Tanfolyami díj: 24900Ft

Ismeretanyag:

Készülék használat, gyakorlati tapasztalatok, használati javaslatok, főbb szabályok,  programok és hatások

 

Terapeuta tanfolyam (4 nap + konzultációk)

Tanfolyami díj: 250000Ft

Ismeretanyag:

Agyműködés, nuerotranszmitterek, AVS hatásmechanizmusa, Kognitív funkciók, Tudati Techniológia, Mentális felmérés, Trénningprogramsor kialakítás, Agy-táplálkozás

 

Részletes tanfolyami információ...

 

A terapeuta tanfolyam után a következő továbbképzésekre van lehetőség:

 

Speciális problémák kezelése

Tanulás, ADD/ADHD, disz-problémák

Depresszió, pánik

Alvástámogatás

Sport-teljesítménynövelés

Táplálkozás, táplálékkiegészítők az agynak

 

 

Webáruház készítés