Tanfolyam ajánló

Az agytrénerkészülékek sokoldalúan használható eszközök, többféle módon képesek hatni. Csak úgy mint az agyműködés, az agytrénerek hatása is nagyon összetett. Minden eszköz esetén az elért eredmény nagy mértékben függ a használójának a szakértelmétől. Az agytrénerek terápiás használatának mélyebb szinten való megértése, és a problémák megoldásának ismerete szükséges ahhoz, hogy mások számára segítséget tudjunk nyújtani.

Ha többet akar megtudni az agytréner készülékek használatáról, ha másoknak is segítene a problémáik megoldásában, akkor ajánlom a tanfolyamainkat!

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Videók

Termék részletek


SomatoRelax Agytréner rezgő fotel

ÚJ
SomatoRelax Agytréner rezgő fotel
 • SomatoRelax Agytréner rezgő fotel
 • SomatoRelax Agytréner rezgő fotel
 • SomatoRelax Agytréner rezgő fotel
 • SomatoRelax Agytréner rezgő fotel
 • SomatoRelax Agytréner rezgő fotel
381 000 Ft

Örömmel mutatjuk be az új rezgésekkel működő fotelünket, amely egy új dimenziót ad a relaxáció és a meditáció élményéhez.
 • SomatoRelax Agytréner Rezgő Fotel
  Az új fotel két féle módon használható, önállóan vagy az Audió Vizuális Stimulációs (AVS) eszközzel kombinálva. Mindkét módszer kiváló eredményeket hoz a stressz csökkentésében, az alvás javításában és a mentális frissesség növelésében.

  Az önálló módban a fotel beépített programjai különböző frekvenciákat tartalmaznak, amelyek taktilis érzékeléssel hatnak az idegrendszerre, és segítenek az agyhullámok behangolásában. A rendszeres használatnak köszönhetően a felhasználók könnyebben és gyorsabban kerülhetnek mélyebb meditatív állapotba, amely segíthet a stressz kezelésében és a mentális egészség javításában.

  Az AVS technológia használata tovább fokozhatja az élményt, mivel az AVS eszköz hang- és fényimpulzusokkal segíti a felhasználót az agyhullámok behangolásában. Az AVS eszköz és a fotel kombinációja mélyebb meditatív állapotot idéz elő, ami elősegíti a relaxációt, az alvás javítását és a mentális frissesség növelését. A fotelhez a DAVID Delight Plus és Pro készülékeket lehet csatlakoztatni.

  Az új fotelünk kényelmes és modern dizájnnal rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik bármely otthoni vagy irodai környezetbe. A magas minőségű anyagokból készült fotel tartós és könnyen karbantartható, így hosszú élettartamot garantál.

  Ha Ön is szeretné kipróbálni az új fotelünket, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ahol bővebb információkat találhat az termékről. Ha szeretne rendelni, akkor várjuk megrendelését, és garantáljuk, hogy az új fotelünk hozzájárul majd a relaxáció és meditáció hatékonyságának növeléséhez, és segít az Ön stresszkezelésében és mentális egészségének javításában.

  Ne habozzon tovább, próbálja ki most ezt az innovatív masszázsfotelt, és élvezze a teljes testi és mentális regenerálódást!
 • (Programok HRV légzési instrukciókkal és anélkül)

  1-2 Közel önmagamhoz
  A program mély pihenést és energia töltést biztosít egészen az elalvási szintig
  3-4 Utazás a paradicsomba
  Elmélyülés egészen a tudatalatti nyitásáig, mély relaxáció, oldódásokkal, feldolgozással
  5-6 Kapcsolat a testemmel
  Mély meditáció NLP szintre
  7-8 Séta a tengerparton
  Elmélyülés földeléssel, kapcsolódás a földhöz
  8-10 Harmónia
  Harmonizálás relaxációs szinten
  11-12 Szabad áramlás
  Energia áramlási elszorítások, blokkok oldása
  13-14 Alfa relaxáció
  Alap relaxáció kezdőknek is
  15-16 Zóna állapotban
  Hatékony működés, asszertivitás, okos állapot
  17-18 Séta az erdőben
  Az erdei séta feltöltő és pihentető hatását modellezi
  19-20 Relaxált figyelem
  SMR szintű figyelem elmélyült tanuláshoz
  21-22 Fókuszált figyelem
  23-24 Maximális teljesítmény
  25-26 Riadókész állapot

Webáruház készítés