Tanfolyam ajánló

Az agytrénerkészülékek sokoldalúan használható eszközök, többféle módon képesek hatni. Csak úgy mint az agyműködés, az agytrénerek hatása is nagyon összetett. Minden eszköz esetén az elért eredmény nagy mértékben függ a használójának a szakértelmétől. Az agytrénerek terápiás használatának mélyebb szinten való megértése, és a problémák megoldásának ismerete szükséges ahhoz, hogy mások számára segítséget tudjunk nyújtani.

Ha többet akar megtudni az agytréner készülékek használatáról, ha másoknak is segítene a problémáik megoldásában, akkor ajánlom a tanfolyamainkat!

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Videók

Termék részletek


DAVID Alert agytréner készülék ADD/ADHD kezelésére

DAVID Alert agytréner készülék ADD/ADHD kezelésére
279 000 Ft
A DAVID Alert agytréner készülék segít az ADD/ADHD tünetekkel együtt élőknek csökkenteni a problémákon, lecsendesíti a hiperaktivitást, segíti az ellazulást, javítja a hangulatot és a logikus gondolkodást.
Az Alert programjai Michael Joyce (Personal Resource Strategies) és David Siever (Mind Alive Inc.) több mint 20 éves kutatási együttműködésének eredménye. Michael Joys az összesen 204 gyereket magába foglaló eredményeit kétszer publikálta a Journal of Neurotherapy folyóiratban. Mindkét alkalommal bebizonyosodott, hogy az ADD vislekedés egyértelműen javult és a gyerekek olvasási készsége is jelentősen nőtt.
A DAVID Alert készülék használja a David Siever által bejegyzett független agyfélteke stimulációs technikát, amivel a két agyféltekét különböző módon lehet hangolni.
A programok használatát a kitöltendő tünetlista segíti. Ezzel meg kell határozni, hogy az ADD/ADHD létező típusai közül melyik a domináns és így milyen tünetekhez várunk segítséget. Ez segít abban, hogy milyen programokat használjunk.
Bővebb információért kérem keressen meg valamelyik elérhetőségen.
 • Programok száma
  20
  Szabad programhelyek
  5
  Programozható
  Igen
  Fény és hang
  Igen
  CES funkció
  Nem
  Szemüvegtok
  Igen
  Tápegység
  Igen
  Fehér fényű szemüveg
  Igen
  Színválasztós szemüveg
  Nem
  CES fülcsipesz
  Nem
  HRV szívritmus szabályozás
  Igen
  Lágy ki/be kapcsolás
  Igen
  Hordozó táska
  Igen
Webáruház készítés